.NET, Sharepoint, CRM, Azure fejlesztés. Vizsgázott szakértőktől.

.NET fejlesztés. Vizsgázott szakértőktől.

Ha Önnek...

 • sürgősen szüksége lenne .NET fejlesztőkre, és nincs ideje keresgélni
 • sok szoftver fejlesztési megrendelése van, de nincselég erőforrása
 • profikra van szüksége, hogy a munka időre, magas színvonalon elkészüljön
 • nincs megfelelő képzettségû embere egy-egy fejlesztési feladathoz
 • nem éri meg felvennie egy fejlesztőt, mert nem tud neki folyamatosan munkát adni, és nem akar állandó költségeket
 • betegség vagy más ok miatt nem számíthat egy programozójára, és pótolni kellene
 • nincs szándékában fejlesztőket alkalmazottként foglalkoztatnia, mert nem akarja a béren kívül még a szabadságok, a betegségek, a járulékok, az oktatások, az eszközök, a rezsi, a felvétel, az elbocsájtás, a fluktuáció, a motiválás és egyéb költségeit magára vállalni
 • nem megtérülő kinevelnie a programozóit, mert ez óriási erőfeszítésébe és rengeteg pénzébe kerül, ráadásul a végén megtartani sem tudja őket
 • szüksége lenne egy megbízható alvállakozóra, akire mindig számíthat

... akkor jó helyen jár. Elsősorban egyedi alkalmazás fejlesztésekkel kapcsolatban számíthat ránk.

Kérje ingyenes ajánlatunkat, konzultációnkat bármiféle kötelezettség nélkül!

További részletek...

Hárítsa ránk a felelősséget, és aludjon nyugodtan!

Ha szükséges, a teljes fejlesztési projektet ránk bízhatja az igények felmérésétől, a specifikáción, a tervezésen, az implementáción, a tesztelésen, a hibajavításokon át az átadásig és az alkalmazás támogatásig.

Adott feladatra hozzáértő szakembert

Ha csak egy-egy részfeladatra keres megfelelő tudású embert (pl. tanácsadó, projektvezető, tervező, senior .NET fejlesztő, adatbázis fejlesztő, junior ASP.NET fejlesztő, tesztelő), a rendelkezésre álló erőforrásaink közül kiválaszthatja az Ön igényeihez leginkább illőt.

Alkalmazkodunk az Ön igényeihez

Nem okoz gondot, ha egy már meglévő rendszert akar megismertetni, és azon hibajavításokat végeztetni, vagy változtatás igényeket, új funkciók hozzáfejlesztését megvalósíttatni velünk.
Új technológiák használatára is nyitottak vagyunk. A fejlesztés menetét tekintve megvannak a saját bevált módszereink, de szükség esetén könnyedén alkalmazkodunk az Önöknél működő eljárásokhoz is.

Bízhat bennünk

Ha együtt dolgozunk, számíthat arra, hogy szem előtt tartjuk az Ön érdekeit. Nem vállalunk más munkát, amíg Önnek szüksége van ránk. Ha a projekt zárás után újra felmerül egy-két fejlesztési igény, hívhat minket bátran, segítünk. És természetesen mindent megteszünk azért, hogy Ön és az ügyfelei maradéktalanul elégedettek legyenek.

Van tapasztalatunk

Ön főleg a következő programnyelvekben, technológiákban, eszközökben, termékekben járatos szakértőkre számíthat tőlünk: C#, ASP.NET, ASP.NET MVC, WPF, WCF, WF, AJAX, jQuery, Entity FrameWork, Enterprise Library, Telerik RADControls, JavaScript, HTML, CSS, XML, XSD, MSSQL, MSSQL Reporting Services, Visual Studio, TFS, SVN, DevExpress, Unit Testing, CodeSmith, T4 templates, Web Services, IIS, Windows Service, Design Patterns, DDD, TDD, OOP, Windows Cluster, Network Load Balancing Services, Plumtree Portal, MS CRM, MS Sharepoint, MS Biztalk, MS Project, MS Office add-ins, Windows Phone, UWP, Kendo, Angular, Bootstrap, Office 365, Azure, Knockout.

Vizsgázott szakértőktől

Szakembereink felsőfokú végzettségűek, vagy éppen felsőfokú tanulmányaikat végzik.
Nagy gondot fordítunk munkatársaink szakmai fejlesztésére. Már a junior kollégáink is elméleti és gyakorlati képzésben vesznek részt.

A Microsoft is elismeri a szakmai kompetenciánkat

Fontosnak tartjuk, hogy a megszerzett tudást nemzetközileg elismert vizsgákkal is alátámasszuk. Ezért a Microsoft angol nyelvû, Microsoft Certified Professional (MCP) vizsgáiból minden munkatársunknak kötelező a képzési tervének megfelelően sikeres vizsgákat teljesítenie. Így már több magasabb Microsoft címmel is rendelkezünk: Microsoft Certified System Engineer (MCSE), Microsoft Certified Application Developer (MCAD), Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA), Microsoft Certified Solution Developer (MCSD), Microsoft Certified Professional Developer (MCPD).

Tisztában vagyunk a képességeinkkel

Junior kollégáink először mindig valamilyen saját projekten dolgoznak, így ők is már bizonyos projekt tapasztalattal tudnak az Ön rendelkezésére állni.

Szinte kockázat nélkül: "Próbaidő Garancia"

Ha nem lenne elég garancia a tapasztalatunk, az elégedett ügyfeleink széles köre, a számtalan sikeres projekt a hátunk mögött, a nemzetközileg is elismert vizsgáink arra nézve, hogy Ön nem fogja megbánni, ha velünk dolgoztat, van egy ajánlatunk: a "Próbaidő Garancia". Amennyiben egy héten belül úgy érzi, hogy nem elégedett a munkánkkal, akkor csak le kell írnia, hogy mi az oka ennek, elküldenie nekünk, és ez esetben ingyen dolgoztunk Önnek. Nem fogunk vitatkozni, nem fogunk kötözködni, elfogadjuk az Ön értékelését, és megpróbálunk majd tanulni belőle.
Így Ön minimalizálhatja a velünk való együttműködés kockázatát, hiszen a legrosszabb esetben is csak időt veszthet, azt is maximum 1 hetet.

Ha fejlesztőkre van szüksége…

Írja meg nekünk:

 • hány embert keres
 • milyen munkára
 • milyen képességekkel
 • mennyi időre
 • milyen munkarendben
 • milyen óradíjon
 • hol kellene végezni a munkát
 • és a további részleteket, amiről érdemes tudnunk

Ha tudunk Önnek megfelelő fejlesztőket ajánlani, hamarosan keresni fogjuk.

Ha projekt alapon keres vállalkozót…

Küldje el nekünk:

 • a feladat leírását, ha van, akkor a specifikációját is
 • a projekt tervezett fázisainak határidejét
 • az elvárt eredmények, projekt termékek leírását
 • a rendelkezésre álló büdzsé adatokat
 • és a további részleteket, amirõl érdemes tudnunk

Ajánlatunkkal rövidesen meg fogjuk keresni.