Szeretnél MCP, MCTS vagy MCPD lenni?

Mi támogatjuk az MCP vizsgáidat

Iránymutatást és segítséget adunk ahhoz, hogy MCP, MCTS, MCSD vagy egyéb címeket szerezz. Akár kezdő vagy, akár már haladó.

Mi fog történni, ha jelentkezel?

  1. A beérkezett jelentkezések közül kiszűrjük azokat, amelyek nem felelnek meg az alapvető elvárásainknak.
  2. Telefonon vagy e-mailben megkeresünk, és további részleteket tisztázunk, kérdéseket teszünk fel.
  3. Ha az előző kör után is bennmaradsz, akkor személyesen is találkozunk, és elbeszélgetünk.
  4. Ez után eldöntjük, hogy kikkel szeretnénk együttműködni, és kölcsönös szimpátia esetén meghatározzuk a célokat, megtervezzük azok elérésének módját, és megegyezünk a feltételekről.
  5. Ha még (gyakornokként) tanulnod kell ahhoz, hogy junior .NET fejlesztő legyél, akkor rendelkezésedre bocsájtjuk a tanulnivalókat és a szintednek megfelelő feladatokat adunk számodra, amelyeket azután megbeszélhetsz a tapasztaltabb fejlesztőkkel. Ha már tapasztaltabb (junior/expert/senior) vagy, akkor a tudásodnak megfelelő projektet keresünk a számodra.
  6. Pár hét „próbaidő” után megvizsgáljuk, hogy működik-e az együttműködésünk, és döntünk a továbbiakról.
  7. A junior szinttől kezdődően azon leszünk, hogy többféle technológiával is megismerkedhess, és változatos projekteken, módszerekkel és csapatokban dolgozhass. Folyamatosan támogatjuk az MCP vizsgáidat és a fejlődésedet.

További részletek...

Mit alapján fogjuk eldönteni, hogy együttműködünk-e veled?

A kiválasztás és az együttműködésünk során is rendszeresen vizsgálni fogjuk, hogy milyen csapattárs vagy, milyen a hozzáállásod, és milyen eredményeket produkálsz. Ha nem illesz a csapatunkba emberileg, vagy nem tudod hozni az elvárt eredményeket, akkor sajnos el fognak válni útjaink.

Kik vagyunk?

Jelenleg egy kicsi, néhány fős cég vagyunk, és bővülni szeretnénk. Főleg egyedi .NET, SharePoint, Azure, CRM fejlesztéssel foglalkozunk. A munkavégzés legtöbbször az ügyfeleknél történik, tehát projektenként változó.

Szeretnénk csapatunkat bővíteni olyan sikerorientált emberekkel, akiket érdekelnek a változatos fejlesztési projektek, szeretnének nemzetközileg is elismert Microsoft szakértőkké válni, és szeretnének olyan termékek vagy szolgáltatások megvalósításában részt venni, amivel sok ember és vállalkozás munkáját megkönnyítik, és amire büszkék lehetnek.

Később, ha nagyobbá válunk, cégünk vezetői rétegét az arra alkalmas legjobb kollégák közül tervezzük kialakítani.

Milyen feladataid lesznek?

Ha már legalább junior szinten vagy, akkor éles projekten fogsz dolgozni.

Gyakornokként az első hetekben otthon, önállóan fogsz tanulni iránymutatásunk szerint: szakkönyveket, szakweblapok írásait fogod olvasni, és az azokban lévő példákat kipróbálni. TFS, ASP.NET MVC, MSSQL, C#, AJAX, JavaScript, CSS, HTML, WPF, WCF, LINQ, EF témában elsősorban. A tanulnivalót a piaci elvárások alapján folyamatosan biztosítjuk számodra a későbbiek folyamán is.

Néhány hét után, ha már az alapokat elolvastad, egy példa projekt keretében kapsz feladatokat: új funkció implementálása, bug javítás, change request, tesztelés, stb.. Szintén otthonról, a TFS-t használva tudsz dolgozni. Skype-on kommunikálva a tapasztaltabb fejlesztőkkel, megbeszélitek a megoldásokat.

Ha ezután úgy gondoljuk, hogy már egy vezető fejlesztő mellett éles projekten is tudsz dolgozni, akkor junior fejlesztői munkát ajánlunk számodra:

Ha már jól megy az önálló munka a fejlesztés területén, egyszerűbb tervezési feladatokat is kaphatsz. Ahogy egyre több lesz a tapasztalatod, előbb-utóbb expert, senior, de akár vezető fejlesztő, tervező is válhat belőled.

Később, ha a növekedésünk megkívánja, akkor akár vezetői szerepet kaphatsz a cégünkben a fejlesztés területén.